Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Öt GYAC-os érem Kecskemétről

Öt GYAC-os érem Kecskemétről

Eredmények | Atlétika

Kecskeméten rendezték a 113. Mezei Futó Magyar Bajnokságot, ahol a GYAC ezúttal is kiemelkedően szerepelt. A Munka Vándordíj pontversenye alapján a 3. legeredményesebb klub lett a győri, a pontot szerző 32 egyesület közül. 

Erős mezőnyben versenyzett Torma Anett
Bronzérem a téli ob-n gerelyhajításban

Bronzérem a téli ob-n gerelyhajításban

Eredmények | Atlétika

Magyarország téli dobó bajnokságát Szombathelyen rendezték meg, ahol a GYAC U18-as és az U20-as korosztályhoz tartozó dobóatlétái vettek részt. A verseny hű volt a nevéhez, valóban téli körülmények között kellett dobniuk versenyzőinknek. 

Kovács János kapta a város Pro Urbe-díját

Kovács János kapta a város Pro Urbe-díját

Klubhírek

A Győr Plusz Televízió kisfilmjének forgatásakor még maga az interjúalany sem tudta, hogy a várostól Pro Urbe-díjat kap, ám március 15-én ez a megtiszteltetés érte Kovács Jánost. A korábbi kiváló judós pályafutása után saját klubot alapított, és rengeteg tehetséget nevelt ki kollégáival, sporttársaival a magyar cselgáncsnak. Gratulálunk az elismeréshez!

Ilyen volt a díjátadó:

Ilyen volt a díjátadó: "Az év sportolója Győrött" televíziós felvétele

Klubhírek

“Az év sportolója Győrött” gálán a 2019-ben, és 2020-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolókat díjazták. A legjobbak között a GYAC több versenyzője, edzője is helyet kapott! A gálát a Győr Plusz Televízió közvetítette. Aki lemaradt róla, alább a teljes felvételét megnézheti. Gratulálunk a díjazottaknak! 

A év sportolója Győrött: GYAC-os díjazottak a gálán

A év sportolója Győrött: GYAC-os díjazottak a gálán

Klubhírek

Szombaton este adták át az elmúlt két év legjobb győri sportolóinak járó elismeréseket. A Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány által huszonhat évvel ezelőtt útjára indított rendezvényhez jelentős anyagi támogatást biztosít a város önkormányzata is, így évente, az alapítvánnyal közösen köszöntik a megyeszékhely kiválóságait. Ezúttal rendhagyó módon derült ki, hogy kik a különböző kategóriák győztesei. 

Vida András bronzérmes Prágában

Vida András bronzérmes Prágában

Eredmények | Judo

Remekül szerepeltek a magyarok a prágai European Open-viadalon: hat érmet – közte három aranyat – szereztek és az éremtáblázat második helyén zártak a huszonhárom ország kétszázhetven judósát felsorakoztató viadalon.

Minden meccset nyertek

Minden meccset nyertek

Eredmények | Birkózás

A GYAC fiatal birkózói Lengyelországban vettek részt szabadfogású versenyen, ahol összesen nyolc mérkőzést vívtak meg veretlenül.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.