Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Ilyen volt a díjátadó:

Ilyen volt a díjátadó: "Az év sportolója Győrött" televíziós felvétele

Klubhírek

“Az év sportolója Győrött” gálán a 2019-ben, és 2020-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolókat díjazták. A legjobbak között a GYAC több versenyzője, edzője is helyet kapott! A gálát a Győr Plusz Televízió közvetítette. Aki lemaradt róla, alább a teljes felvételét megnézheti. Gratulálunk a díjazottaknak! 

A év sportolója Győrött: GYAC-os díjazottak a gálán

A év sportolója Győrött: GYAC-os díjazottak a gálán

Klubhírek

Szombaton este adták át az elmúlt két év legjobb győri sportolóinak járó elismeréseket. A Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány által huszonhat évvel ezelőtt útjára indított rendezvényhez jelentős anyagi támogatást biztosít a város önkormányzata is, így évente, az alapítvánnyal közösen köszöntik a megyeszékhely kiválóságait. Ezúttal rendhagyó módon derült ki, hogy kik a különböző kategóriák győztesei. 

Berki Krisztián meglátogatta a Győrben edzőtáborozó válogatottat
Berki Krisztián álmát válthatja valóra Mészáros Krisztofer

Berki Krisztián álmát válthatja valóra Mészáros Krisztofer

Klubhírek | Torna

Van esély arra, hogy a 35 évesen visszavonult Berki Krisztián tokiói álmait egy 19 esztendős győri tornász váltja valóra a közelgő Európa-bajnokságon. A hatszeres Mészáros Krisztofert már serdülő korában is a magyar tornasport nagy ígéretének tartották, és erre az elismerésre az óta 11 magyar bajnoki aranyérem megszerzésével szolgált rá. Akik közelebbről ismerik, azt is tudják, hogy távolról sem egy átlagos magyar fiatal életét éli – írta az SzPress Hírszolgálat.

Kiemelt egyesületek: 35 milliós rendkívüli támogatás a GYAC-nak
Sikeres sportolókat igazolt a GYAC

Sikeres sportolókat igazolt a GYAC

Klubhírek |

A GYAC atlétika szakosztálya a tavalyi évhez hasonlóan ismét megrendezte a Fedettpályás Újévi GYAC Kupát az Olimpiai Sportparkban, csaknem háromszáz résztvevővel. Az esemény megnyitóján új versenyzők leigazolását is bejelentette a győri egyesület.

Újabb Eb-érmek hajtják

Újabb Eb-érmek hajtják

Klubhírek | Torna

A Mol Alapítvány által támogatott 16 éves tornász, Molnár Botond a talajon szerzett ifjúsági Eb-bronzérme után kellő önbizalommal készül a következő nagy versenyekre.

Futottak az evezősök

Futottak az evezősök

Klubhírek | Evezés

Szombaton rendezték Győrben a Sport XXI. versenysorozat egyik állomásaként a 16 év alattiak futóversenyét. A GYAC evezőseit a hideg és a reggeli szakadó hó sem ijesztette el attól, hogy rajthoz álljanak, negyvenhárman indultak el az 5000 méteres távon. Voltak, akiknek ez volt az első versenyünk.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.