Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Győr város

Az év legnagyobb turisztikai seregszemléje Magyarországon a Budapesti Utazás Kiállítás. Itt mutatja be városunk is a 2013-as idegenforgalmi kínálatát, de már a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál is megjelenik a nagyrendezvényen

Győr is bemutatkozik az utazás kiállításon

A hazai városok, utazási irodák és a külföldi turisztikai szolgáltatók legnagyobb magyarországi vásárát a Hungexpo Vásárközpontban rendezik 2013. február 28. és március 3. között. Emlékezetes, hogy 2011-ben városunk volt a rendezvény díszvendége, így Győr kiemelt figyelmet kapott. A város standja a következő évben is népszerű volt a látogatók körében, ahol az év programjainak bemutatása mellett látványos kísérleteket láthattak az érdeklődők a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ fifikus fizikusainak prezentálásában.

Az érdeklődőket az idén is elkápráztatják a Mobilis kísérletei, de városunk bemutatkozásának fókuszában ezúttal egy másik izgalmas téma, a győri rendezésű 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) áll majd.

Városunk kínálata az A pavilon 307A standjánál lesz megtalálható, ahol nem csak a Négy Évszak Fesztivál idei programjait ismerhetik meg az érdeklődők, de a városi tematikus csomagokat is bemutatják a Győrbe készülőknek. A standon az olimpiai láng is fellobban, persze egyelőre csak jelképesen, amely a 2017-es EYOF-ot hirdeti majd. Hazánk első ötkarikás rendezvényéről érdekes információkkal gazdagodhatnak a városunk standjához látogatók.

Győr turisztikai fejlesztése a szakmai konferencia során is témaként szerepel, a város idegenforgalmi bevételeinek felhasználásáról szóló előadás megtartására Domanyik Esztert, az önkormányzat Marketing, Turizmus és Kommunikációs Osztályának vezetőjét kérték fel a szervezők. A sok meglepetéssel kecsegtető kiállítás első napján a szakmai rendezvényeket tartják, március 1. péntektől azonban a nagyközönség előtt is nyitva áll a Hungexpo egészen vasárnapig. Az idei év külföldi díszvendége Szlovákia, belföldi díszvendége Nyíregyháza, míg kulturális díszvendége Kalocsa lesz.

forrás:http://gyor2017.hu/hu_HU/hirek/gyor-is-bemutatkozik-az-utazas-kiallitason

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.