Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Torna

Torna csapatbajnokság: vezet a GYAC az első forduló után

A Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Horváth Milán, Cserpes Ruben, Nyikos Bernát alkotta Győri AC együttese vezet a férfi tornászok szuper csapatbajnokságában amelynek első fordulóját rendezték a Központi Tornacsarnokban.

A szigorú biztonsági intézkedések mellett megtartott, zárt kapus viadalon négy együttes, a BHSE, az FTC-TELEKOM, a KSI SE és a Győri AC együttesei mérték össze tudásukat. A versenykiírás szerint egy csapatot felnőtt, ifi és kadet tornászok alkottak.

A csapatbajnokságon minden szeren három fő eredményét (1 felnőtt, 1 ifi, 1 kadet) vették figyelembe. Ez alapján az első fordulóban a Rába-parti csapat végzett az első helyen 236,750 ponttal. Második a KSI SE (221.800) harmadik pedig az FTC-TELEKOM (220.950) lett.  A szuper csapatbajnokság második fordulóját ősszel rendezik meg, az eredményhirdetésre is akkor lesz.

Alapvetően sok apró hibából fakadó rontást láttam ma, ami főként a kevés versenynek tudható be. Nem vagyok csalódott, de tudom, hogy a srácok jobban is tudnak teljesíteni, ugyanakkor a hosszú versenymentes időszak miatti rozsda, az látszik a fiúkon. Bízom benne, hogy a vasárnapi szerbajnokságon már jobbak lesznek - értékelte röviden a bajnoki fordulót Kovács István szövetségi kapitány.

Eredmény, Szuper Csapatbajnokság, 1. forduló

1. Győri AC, 236.750 pont (Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Horváth Milán, Cserpes Ruben, Nyikos Bernát)
2. KSI SE, 221.800 (Bátori Szabolcs, Závory Szilárd, Bogyó Dániel, Hutkai Mózes)
3. FTC-TELEKOM, 220.950 (Balázs Krisztián, Severin Kranzmuller, Laczkó Levente, Ujvári Benedek, Varga Botond, Buzási Bertalan)

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.